Miért nincs ingyenes word már a diákoknak?
Figyelt kérdés
Az office 365 programcsomag van a gépemen, amit ingyenes volt letölteni, mert diák vagyok. De ez elméletben már megszűnt. Be se tudod lépni a word alkalmazásba az online felületnél pedig azt írja, hogy az e-mailem, amit eddig is használtam, nem létezik...2017. okt. 24. 20:42
1/6 anonim válasza:
Töltsd le a Libre Office-t, azt bárki használhatja ingyenesen. Nem tudom, miért szívnak még mindig egyesek a Microsoft Office-szal.
2/6 anonim válasza:
Nekem még működik az edu365 regisztrációm. Jelenleg is ez az Office van a gépemen.
3/6 anonim válasza:
Egyetemeknek jár. Középiskolában meg nem gondolják, hogy olyan pótolhatatlan lenne.
4/6 anonim válasza:
Közép meg általános iskolában is jár az Office.
A Windows meg ha jól tudom egyetemeken is.
5/6 anonim válasza:
Az ingyenes libreoffice-al mindent megtudsz csinálni amire egy diáknak szüksége lehet. A libreoffice külseje kicsit fura lesz elsőre, de utána megszokod. Ez egy teljesen ingyenes program, amit bárki használhat bármilyen célra. A fájlok amiket csinálsz azok kompatibilisek a microsoft office programjaival. Illetve fordítva is. Tehát a Word-os fájljaidat megtudod nyitni a Libreoffice Word-jében.
Innen tudod letölteni a libreoffice-t: [link]
Egyébként elvileg 2018-ig mindenképp jár még a diák verzió. Kérj segítségnyujtást a microsoft, illetve az education oldalán.
Microsoft segítségnyujtás: [link]
Ide tudsz írni emailt írni: o365support@oh.gov.hu
6/6 anonim válasza:
És ez az office 365 örökre a gépen marad, vagy csak addig, amíg valaki diákként van nyilván tartva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!