Írtok olyan programot, amivel fel lehet venni hangot gépen belül?
Pl. mint amivel videót veszel fel és rakod fel youtubera (pl gameplay) de nekem csak a hanganyag kéne.
Amúgy egy játék zenéjét akarom felvenni, csak nincs fent youtubeon és nem lehet letölteni sehonnan.
Aki tud ilyen programot az írjon.
Melyik játékban van benne és hol?
Zene felismerő alkalmazások vannak pld: shazam meg társai.Amúgy videó felvevővel simán felveszed aztán sony vegassal vagy valami videó szerkesztővel kivágod azt a zenét és mp3 formátumba mented.
Nem bonyolítjátok túl, á dehogy. :)
Audacity--Stereo keverő--felvétel. Ennyi.
#2 letöltöttem az Audacity-t de nem találom a Stereo keverőt. Hol van?
Szerintem ott a mikrofon mellet a"fejbeszélő mikrofon (usb)" rá kattintasz lenyílik és ott lesz valami másik probáld ki a többit.
A kis piros körrel indul és azzal is áll le a felvétel ami az ellőállítás és a hatás menű pont alatt van.
Először a windows hangbeállításaiban, a felvétel fülnél engedélyezni kell. Újraindítod az Audacity-t, és a "fejbeszélő"-t átállítod stereo keverőre.
Mp3 ban történő mentéshez szedd le az Lamemp3 plugint !
Cok Free PC Audio Recorder
Ingyenes, kicsi, egyszerű a használata és mindent felvesz a mi a gépen elhangzik. Ez kell neked. Ne bonyolítsuk ezt az egyszerű dolgot agyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!