Hogyan kell egy programot TELJESEN kitörölni?
Gondolom, pl. a Revo Uninstallerrel.
Eltávolítod a programot, akár a saját
Uninstallerével is, utána a CCleaner-rel
kitörlöd a regisztrációs fájlokat is. Ha
nincs meg a Ccleaner, töltsd le. Reg. fájlok
törlésére az ingyenes verzió is jó.
Többek között a Revo Uninstaller vagy az Iobit Uninstaller is képes arra, hogy a rendszerleíró adatbázisból is törölje a felesleges fájlokat.Ez persze odafigyelést igényel a felhasználótól.
Egy eltávolítás után valamelyik rendszerkarbantartó programot ( pl. Ccleaner, de a legfrissebb verzió a gyártó honlapjáról !! ) is le lehet futtatni vagy marad a manuális módszer.
Ha valami nem "szabványos" helyre ír, akkor azt semmi nem fogja letörölni. OS újratelepítés a biztos megoldás. De mért kell TELJESEN letörölni?
Mit értesz regedit fájlokon? Vannak registry export (*.reg) fájlok amiket nem törölt? Vagy csak szimplán a registryben tárolt adatokat akarod törölni (amik nem fájlok, csak kulcsok és értékek). Ha látod a fájlokat és tudod, hgoy ahhoz a programohoz tartozik mért nem törlöd csak simán le?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
5.: Egy játék, battlefield3 telepítése közben nagyon elszúrtam egy dolgot, emiatt nem indul. Kitörölni, újra feltelepíteni már próbáltam.
Hozzátenném, hogy már többször sikeresen telepítettem, csak most hanyag voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!