Létezik-e olyan program ami virtuálisan létrehoz egy új operációs rendszert, és azon tudok ismételtetni bizonyos tevékenységeket amiket csináltam előtte?
A szándékom az lenne hogy mondjuk 1szer megmutatom mikor hova kattint, és utána ezt automatikusan ismételgeti, és ez mellett én tudom használni a sima operációs rendszerem, tehát nem szakítja meg azt a folyamatot a sima windowson lévő tevékenységem.
Ha esetleg hallott már valaki ilyenről és tud segíteni azt megköszönném
"A szándékom az lenne hogy mondjuk 1szer megmutatom mikor hova kattint, és utána ezt automatikusan ismételgeti"
Pontosan hol?
Az operációs rendszer felületén?
Egy weboldalon?
Vagy egy programban?
Mert léteznek automatizáló szkriptnyelvek - mint például az Autoit vagy az AutoHotKey - amelyekkel billentyűlenyomások/egérkattintások emulálhatóak.
Ha az adott a programnak van parancssoros felülete vagy parancssoros alternatívája, akkor automatizálható a programban tett művelet.
Vannak olyan - különböző programozási/szkriptnyelvekhez készült - függvénykönyvtárak - mint például a Selenium - amivel a böngészőben tett műveletek automatizálhatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!