Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Gépelés hogyan mennyi ídő alatt?

Gépelés hogyan mennyi ídő alatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok aki tud 100% akon gyorsan gépelni az mennyi idő alatt tanult meg? gondolom minden karaktert egyesével vettétek mert egy pár napja én is így keszdtem.

2017. okt. 19. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Igazából nekem csak úgy jött magától. Sokat beszélgettem online. :D 97 szó/perc vakon eddig a rekord. Bár csak három, vagy négyszer próbáltam lemérni.

A legjobb, amikor új billentyűzetem van, és minden második betűt körülbelül félreírok, mert másabb a kiosztása, mint a réginek. :D (nagyobb gombok, picit elvannak tolva, kisebb enter, stb...)

2017. okt. 19. 15:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Még az msn korában sokat beszélgettem másokkal, no meg sokat chateltem. Aztán valahogy jött magától, no meg rövidíteni is utáltam.

Nem készültem soha tudatosan arra, hogy vakon vagy épp gyorsan írjak, csak olyan sokat gépeltem, hogy megszokássá vált.

2017. okt. 19. 15:45
 3/4 A kérdező kommentje:

Mert én azért akarom megtanulni mert eleve én a két mutató ujjamal gépelek és ezen változtatni akarok. Meg azért is mert infó órán (nyolcadikos vagyok) ha valamit diktál vagy másolni kell akkor kissé lassú vagyok.

Mert én most aszt csinálom hogy a [link] csinálom de úgy hogy csináltam egy mappát és szöveges dokumentomokba kezdem el írni a szavakat úgy sorjában ahogy ott is jön. Hát csak az hogy nekem egy szóra az oldalon való gyakorlás kevés ezért kezdtem el szöveges dokumentumokba gépelni úgy hogy elsőnek csak 100-szor gépelem le utána egy másik szöveges dokumentumba meg már 200-szor gépelemle és ez így megy 1000-ig. igaz hogy ez nagyon lassú de én így megyek bisztosra lehet hogy másnak ez hülyeség de nekem ez vált be.

2017. okt. 19. 18:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A Manonet borzalmas, inkább töltsd le a Rapid Typing nevű szoftvert (magyar nyelv is van benne), az kifejezetten a tanításra lett kitalálva.
2017. okt. 20. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!