Van 14 darab vob formátumú videoklippem, amit a netről töltöttem le. Ezekből hogyan tudok DVD video lemezt készíteni?
ha a nettöl töltötted akkor biztos van benne VOB,BUF,IFO ugye? mert ha nem akkor szemét...
különbem a Néróval rá lehet írni egyszerűen kiválasztod valamilyen DVD videó vagy videó vagy mit tudom én berakod a fájl-t és ráírod DVD-re ha rendesen működik a DVD íród :D
Ha van bup, ifo, vob, akkor talán eleve dvd-video. Nézz rá egy lejátszóval, pl KmPlayer. A video_ts.ifo-t kell vele megnyitni. Ha megy, akkor szerencséd van, csak kiírod a mappa tartalmát dvd-video formátumban.
Ha csak vob, akkor kéne konvertálni, pl convertx-el. Nem fog romlani a minőség, csak összerakja a dvd-videó struktúrát...
A Nero Vision tud úgy DVD-t készíteni mpg2 fájlokból,hogy nem konvertálja át.Vagy jobb amatőröknek készült
videószerkesztő./Corel Video Studio pl/
Mivel a vob mpg2 kódolású,remélhetőleg azzal is lehetséges.
/Nero-ban úgy emlékszem Smart Encoding a neve,azt kell engedélyezni/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!