Miért csinálja ezt a számítógépem?
Sajnálom, nem tudtam összefoglalni a problémát ezért inkább itt kifejtem. Ma vettem 8gb single channel ramot a gépembe. Újra kellett telepítenem nyílván mert eddig 32 win7 ultimate volt telepítve. Telepítettem a 64 bites win7 ultimate verziót, ami már sikeresen fel is ismerte a ramot. Elindítottam a google chrome telepítését, és ezután hirtelen blue screen-t kaptam. Sajnos nem olvastam le a hibakódot. Újraindult, és egy rövid idővel ezután a tálca elhalványodott, mintha 16 bites verzióra váltott volna kb. mikor a képernyő illesztő összeomlik. Lekapcsolásnál pedig sokáig állt a lekapcsolókepernyőn, kézzel kellett lekapcsolnom, mert szerintem anélkül ki sem kapcsolt volna (frissítés nem volt). Amúgy a windows-t pendriveról telepítettem, vajon ez lehet a hiba, vagy valami más? Sajnos ma már nincs időm tovább tesztelni, ezért remélem ennyi infó alapján valakinek van valami elképzelése.
A konfig:
Asrock n68c-s gs fx alaplap
160gb winchester
400W bequiet táp
Integrált vga-t használok
Amd athlon II x2 250 proci
Kingston 8gb 1333mhz ram
Bírja a lapod e memót? Lessed meg.
Lehet fosikás a memó...
Próbáld a régiekkel, azokra miként reagál...
Mármint hol mit ír? Melyik részlegen?
Amúgy én a Windowsra is gyanakszom, hiszen 32 bitesen nem csinálta ezt, és sajnos egyik sem jogtiszta, ennek a másodiknak még ilyen fekete dizájna is van, szerintem ebbe rendesen belepiszkáltak, holnap keresek másik verziót
Egyik lehetőség:
A lapod hibrid ddr2/3-as. Ha jól tudom, ilyenkor csak az egyik típust tudod használni, tehát az nem megy, hogy mindkét típus van benne.
Másik lehetőség:
Csak a ddr3-asok vannak a gépben /új ram/és bsod-t nyom. Akkor kérhetsz garival cserét. 3 napon belül feltétel nélkül cserélniük kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!