A DvdFab és az AnyDVD-n kívül milyen programok vannak amik fel tudják törni a Bluray másolásvédelmét?
A DvdFab csak naponta 1 db Bluray-t enged másolni az AnyDVD meg csak próbaverzió van meg nekem. Kétségbe vagyok esve hogy nem találok olyan programot ami az orginál Bluray lemezeimet nem tudom berippelni iso fájlokká mivel a merevlemezre mentve szokom nézni.
Aki tud valami okosságot a probléma megoldására az ossza meg velem. Köszönöm.
Én is azt néztem, hogy "bluray to iso" aztán hali...
Ha meg fizetős a progi , valamelyik fájlmegosztóról lelehet szedni a feltört verziót.
Beírjuk a program nevét a googléba + torr.nt szócska és ennyi.
Nagyon köszönöm hogy egyáltalán kapok válaszokat.
Amúgy én már bejártam ezt az utat. :) Próbáltam alternatívákat keresni más programokat használni. Találtam olyan programokat ami simán csinál a bluray-ből iso-t de azt nem játsza le a médialejátszó. Csak a DvdFab és az AnyDVD tudja feltörni a bluray kódolását. Fenn vagyok az ncore-on is de az AnyDVD legújabb válozata nincs fönt. Fent van ugyan az eggyel régebbi verzió de annak a krekk-jét a szerver rögtön kilövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!