"BOOTMGR is missing" miért történik ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok az alábbi dolgot írja ki Windows XP alatt. Feltelepítettem egy drivert és amikor újrainditottam ezt írta ki.
Betettem egy másik HDD-t feltettem rá az XP-t és ott meg a Windows se jön be ugyanez a hiba a telepítés után.
2017. okt. 16. 17:39
1/5 anonim válasza:
Valamit hibázhat a telepítés során ugyanis ez a fájl az ami segíti a bootolást. Ha ez nincs meg ne is számíts arra, hogy be fogsz tudni bootolni. Nem ír ki semmilyen hibát amúgy a windows telepítése közben a telepítő? Próbáld meg, hogy fullra formázod az egész HDD-t és másik, megbízható forrásból szeded le a telepítőt ha eddig nem onnan lenne. De ha jó is a forrás, én megpróbálnám máshonnan másik verziót letölteni.
2/5 anonim válasza:
Bocsánat. Kicsit utána néztem és igen, sérült a merevlemezed rendszertöltő rekordja azaz a bootmgr. CD-ről ha tudsz bootolni megoldható a dolog. [link] Kis tudni való erről a dologról. Ami erre megoldás lehet, hogy elindítod a telepítőt. Előhozod a parancssort és ezeket a parancsokat futtatod: FIXBOOT és FIXMBR (megjegyzés, Shift+F10-el hozod elő a parancssort)
3/5 anonim válasza:
1000éve mentettem, lehet segít [link]
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. :)
2017. okt. 17. 02:13
5/5 anonim válasza:
Szuper. És mi volt a megoldás legvégül, csak hogy mások is okuljanak? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!