Linuxnál miért ez a személet?
Miért alakult ki az a linux disztribúcióknál, hogy a programokat internetről telepítik az emberek?
Ha bármilyen programot akar telepíteni az ember, azt vagy grafikus csomagkezelővel, vagy apt írogatásával telepíti, ami internetről lehúzza....
...Na és ha nincs internet?
A netre meg persze fel se kerülnek már instant offline telepíthető formában. Oszt' ha nem látok ki az internetbe....?! >(
Micsoda dolog ez?
Aztán ha Linus Torvards tűzfalához hozzáßasznám a gépemet, leszakadna a netről, azt' bezzeg csodálkozna nagyon hogy OS isten létére miért nem tud egy csomagot se feltelepíteni...
A csomagkezelőknek van olyan opciója, hogy csak letölti a csomagfájlt, hogy később telepítsd. De magát a telepítést egy másik gépen is megejtheted. (Egyik gépen letöltöd, másikon telepíted.)
"Aztán ha Linus Torvards tűzfalához hozzáßasznám a gépemet, leszakadna a netről, azt' bezzeg csodálkozna nagyon hogy OS isten létére miért nem tud egy csomagot se feltelepíteni..."
Szerintem inkább igyál eggyet. :D
A nem linux rendszerek esetén is valahonnan le kell szedni a feltelepítendő állományokat. És mi van, ha nincs internet? Akkor le kell szedni ott ahol van, kimásolni egy hordozóra és tadamm! Linux alatt pont ez a helyzet. De figyu, ha ekkora fájdalmat okoz a linux használata, szerintem inkább térj vissza Gates bácsi nyájába.
"Próbálom megérteni a problémádat, de nem megy."
:D 👍
Igen, én valami EEEEESZEVESZETTTTT KÉTSÉGBEEJTŐ módon keresem a Windows-t a Linux-ban.
=D
És ha nem lesz meg..... Ha nem találom, amit akarok, FEJÉRE BORÍTOM A VILÁGOT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!