Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Összemixelt zenék alá videó?

Összemixelt zenék alá videó?

Figyelt kérdés

Szóval zenei mixeket csinálok 70-80 perceseket és fel akarom lőni a youtubera. Csak mp3-ként fel tudom tenni ott meg alá tesznek valami képi anyagot?

Vagy nekem kell videóvá alakítani? Kezdésnek nem akarom túl bonyolítani, csak annyit akarok hogy valami háttér videó legyen lehet akár olyan is amit pl a windows media player szokott képként ilyen ugráló ábrákat betenni.

De a jövőben komolyabb videókat is szeretnék gyártani, ami alatt esetleg beszélek, vagy bemutatok 1-2 felvett képet illetve képi és videós anyagokat belevágok.

2017. okt. 14. 08:11
 1/3 DjImipapa ***** válasza:
A kulcsszó: videószerkesztő.... keress fentebb rá, ezeregy kérdés volt már, találsz szerintem valami megoldást....
2017. okt. 14. 12:02
 2/3 A kérdező kommentje:
esetleg valami hasznosabb válasz? :(
2017. dec. 24. 19:22
 3/3 DjImipapa ***** válasza:
2017. dec. 25. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!