Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » TVpaint-ben ha körvonalas...

TVpaint-ben ha körvonalas karaktereket rajzolok és kitöltéssel akarom kiszinezni a kontur mellett végig egy minimalisan fehéren hagyja a kitöltést, hogyan lehetne beállítani hogy teljesen kitöltse a figurát?

Figyelt kérdés

2017. okt. 14. 06:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem is hónapokba telt rájönni erre. De ha a kitöltő eszköz beállításainal az Expandot 2-esre állítod, akkor nekem működik. Kivétel akkor, ha a ceruza textúrás eszközzel rajzolsz, sajnos annál kézzel kell minden egyes képkockát javítani... Így is fog hagyni hibákat valószínűleg, de jóval kevesebbet, mintha ki lenne kapcsolva az Expand, szerintem teljesen tűrhető az a mennyiség, amit utána Cleanup-olni kell. Illetve elképzelhető, hogy néha majd vissza kell venned 0-ra az, ha azt tapasztalod, hogy nem működik normálisan a kitöltő eszköz. De elég ritkán van az, nem is tudok most példát hozni arra, hogy mikor kellett Expandot nulláznom, szinte mindig 2-es értékkel használom.
2017. okt. 14. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!