Van egy olyan Steam accountom amin megvan a CS:GO. És azt nem lehetne valahogy megoldani hogy átteszem egy másik Steam accountra? VAC bannt kaptam, és nem akarom megvenni megint. Nincs erre valami megoldás?
Nincs erre megoldás, mert az üzemeltetők sem hülyék. Minden játék egyszer aktiválható. Ha te szabadon körbehordozgathatnád az egyszer megvett játékot 100 másik fiókra, azzal pont 99-szer nem fizetnél utána. Az pedig hogy még a jogos ban is leszálljon róla egy szép kis álom, hiszen akkor orrba-szájba lehetne csalni, legfeljebb átrakod n+1 fiókra a játékot ingyen és folytatod mintha mi sem történt volna.
Ilyen hozzáállással neked nem való közösségi játék. Csaltál -> megkaptad érte a büntetést -> újra meg kell venned. Ha megint bannolnak akkor megint, amíg fel nem fogod hogyan kell értelmesen játszani.
Nem megoldható, de nem is baj :'D
Egyébként én bevallom, hogy szoktam csalni, DE csakis HvH szervereken,mert fun. Ki tudja a jobb wallbangeket, pozikat, taktikákat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!