Fel lehet rakni a Mac OSX Snow Leopard (v10.6.3) -ot sima PC, asztali számítógépre?
Akkor inkább hagyom :D
De ha van egyszerű módja, akkor valaki írjon.
Néha összejön a dolog, mondjuk úgy, hardverháttértől függ, olyannak kell lennie mint ami a 'rendes' macaké.
De inkább ne próbálkoz, m'kay?
Nekem Dell inspiron laptopon volt fent egy ideig. 15 perc alatt bootolt be nem volt hang :D és akármi zenét meg akartam hallgatni, először bemásolta valami vacakba magának, így a 10 gigányi zeném már 20at foglalt x) sokminden hangvezérléses a MAC-be, de hang nélkül ugye bukta... Ja meg vagy 3 napon át telepítgettük, valamint uninstallnál összekeverte a meghajtóimat úgy hogy xp alól nem lehetett megcsinálni, linuxszal szerkesztettük vissza, ezután már csak az adatok helyreállítása volt kérdéses :)
Úgyhogy ha nem akarsz gondot magadnak, akkor maradjunk annyiban, hogy nem lehetséges : )
De amúgy nekem is ez a Hackintos leopard volt fent.
Szia! Fel lehet rakni, mint azt néhányan megírták. A lényeg, hogy Intel processzorod legyen, meg a driverek kompatibilisek legyenek a Hackintosh-sal. A driverek kompatibiltását ezen az oldalon láthatod. Van, hogy némely AMD processzor is támogatva van, de bele kell nyúlni a karnellbe. A link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!