Mi lehet a baj a Javával, miért nem működik a chat.hu?
Nem érzékeli valamiért a számítógépem a Javát... Pedig elvileg tökéletesen működik!Főként azért kéne, hogy működjön, mert szeretek feljárni chat.hu-ra, és enélkül nem megy.
Kipróbáltam már a Google Chromeot, a Mozilla Firefoxot, az Internet Explorert, de mindnél ugyanaz a probléma!
Chat.hu-n betölti ugyan a közösségi részt, de a chat funkciót már nem! Tehát csak tölti, tölti, de ennél tovább nem megy... Nem tudom ez miért van!
A securitynál is be van állítva "High"-ra a biztonsági erősség.
De, ami érdekes, hogy a CIB oldala meg kiválóan működik! Mondjuk azt nem értem, hogy a CIB miért van ott a tanúsítványoknál. Lehet ezért működik?!
Továbbá a gyalogló chat bizonyos chat funciói sem működnek, mert kiírja, hogy "valami probléma van a Javával, és nem érzékeli" - valami ilyesmit ír ki.
Valaki segítsen legyen szíves!
Azért van, mert a webes Java felett már nagyon régen eljárt az idő, évek óta nem támogatott, és biztonsági kockázatot is jelent a használata.
Ha nagyon szeretnéd használni, töltsd le a VirtualBox-ot. Ez egy olyan szoftver, ami egy komplett számítógépet emulál. Hozz létre egy virtuális gépet 512 MB RAM-mal, 4 GB-os merevlemezzel, majd telepíts fel rá egy Windows XP-t és egy régi böngészőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!