Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan derítsem ki, hogy mi...

Hogyan derítsem ki, hogy mi az email címem a Skype-on?

Figyelt kérdés
Elfelejtettem a jelszavamat, és az email címet is, sajnos más lehetőség meg nincs beállítva a visszaállításhoz. Azt látom az email címről, hogy hogyan kezdődik, és milyen domainre van regisztrálva, írtam az email szolgáltatónak, de nem volt ott az az email cím amit kerestem (kettőt küldött, kipróbáltam mind a kettőt). Tudna valaki segíteni, hogyan derítsem ki, és ha igen, el is árulja?

2017. szept. 25. 14:04
 1/3 Mr. V. ***** válasza:

Skype oldalán lehet ha jól emlékszem angol nyelven ilyeneket intézni.

Ott le kell írnod, hogy napra pontosan mikor csináltad a skype fiókod (senki se tudja), a saját adataid, a mailcímed, ha tudod, talán 5 ismerőst, akivel a legtöbbet beszélgettél, meg még néhány kérdésre válaszolni kell és meg kell indokolnod miért nem férsz ahhoz a mailcímhez pl (mert esetemben a szolgáltató szűnt meg).

Szóval nem egyszerű.

2017. szept. 28. 15:48
 2/3 A kérdező kommentje:
kösz
2017. szept. 28. 16:13
 3/3 anonim válasza:
XDDD
2017. okt. 2. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!