TVGO Műsör felvétele?
Az lenne a helyzet, hogy ma megvettem a TVGO előfizetést.
Nekem evvel az lett volna a célom, hogy felveszek sok adást, és feltöltöm a YouTubera. De bármilyen alkalmazást is használok, mindig feketét vesz fel. Miért nem tudom felvenni? le van kódolva? Ha le van, hogyan lehet megoldani??
Rossz kategória ... a kérdésnek semmi köze sincs a programozáshoz. Ugye tudod, hogy ez egy nagyon rossz ötlet. Nagy esélyel a youtube lefogja tiltani a videóidat, de ha mégsem akkor sem érnek semmit sem.
Nem rakhatsz rá reklámokat, így ha hazi 1 millió megtekintésed van akkor sem tudsz pénzt keresni.
Ha véletlenűl sokan néznék a csatornádat akkor azt a néző közönséget nem tudod átkonvertálni olyan tartalmakra amire reklámot tudsz tenni.
Magyarul csak akkor csináld, ha túl sok szabadidőd van és valami értelmetlen dologba akarsz vágni ...
Próbáld meg ennek a pro változatával,valamelyik torrent oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!