Windows 10 intézővel, könyvtárban, dátumtartomány megadása?
Meg tudom jeleníteni az adott napon módosított-, tárgyév előtt módosított-, ebben az évben adott nap előtt módosított-, ebben a hónapban adott nap előtt módosított fájlokat.
Bár azt írja, hogy „Dátum vagy dátumtartomány kiválasztása:”, de nem tudom, hogyan lehet dátumtartományt kiválasztani? És ilyen ismertetőt sem találok.
Keresőmezőbe így írd:
- adott napon:
módosításdátuma:2017.09.15.
- tárgyév előtt: (1990 csak hasraütés volt)
módosításdátuma:1990.01.01. .. 2017.01.01.
- ebben az évben adott nap előtt:
módosításdátuma:2017.01.01. .. 2017.09.15.
- ebben a hónapban adott nap előtt:
módosításdátuma:2017.09.01. .. 2017.09.15.
Úgy látom, hogy azokat ismertetted, amiket felsoroltam, hogy tudok azok szerint szűrni.
És, nem tudom, hogy milyen keresőmezőbe írhatok.
Elnézést kérek, ha megírtad a megoldást, csak én nem találom a válaszban.
Két dátumtartomány szerinti szűrési lehetőséget találtam.
1) [link]
Itt a felkínált kötött időtartamokra kereshetek (adott naptári nap, hét, hónap stb.), nem választhatom meg tetszésszerinti dátumtartomány kezdő- és végnapját.
2) [link]
Fent kínálja a „Dátum vagy dátumtartomány kiválasztása:” lehetőséget.
Ha egy napra kattintok a naptárban, akkor azonnal kipipálja a jelölőnégyzetet és azon a napon módosított fájlokat listázza. Nem találom a módját, hogy két napot jelölhessek ki, hogy abban a dátumtartományban levő fájlokat listázza.
Tehát, hogy például a 2017. augusztus 21-től 2017. szeptember 12-éig tartó időszakban módosított fájlokat listázza.
Mégegyszer elnézést kérek, ha értetlen vagyok; de eleve nem kérdeztem a tárgyév előtt, ebben az évben adott nap előtt stb. eseteket, sőt, megírtam, hogy azokat tudom használni.
Sztem nem tud ilyet már a win 10.
A régebbiek tudtak... Tegyél fel total commandert vagy Windows commandert, azok nem csak tudják de gyorsak is.
Kipróbáltam Windows 10-en és működött.
Most egy Windows 8.1-es gép van előttem, de ezen ugyanúgy keres.
Itt a képernyőkép róla: [link]
PONTOSAN úgy írd be ahogy legelőször írtam, illetve az általam mutatott képen is szerepel:
módosításdátuma:2017.08.20. .. 2017.09.19.
- mindegyik dátum végén legyen pont
- a két dátum közötti dupla pont előtt-után legyen szóköz.
Nagyon szépen köszönöm a fáradozásod! Működik.
Nem figyeltem meg eléggé a képet, amit linkeltél.
Az intéző felajánlott formát, abban írtam át a dátumokat. Hasonlított a tiédre, de eszerint, csak hasonlított.
Elnézést kérek, hogy ennyit fárasztottalak!
Mégegyszer, és sokszor: köszönöm szépen!
A pontatlan szintaktika a szoftvereknél gyakran okoz hibát, - mindenkinél előfordul.
Sajnos először nem hangsúlyoztam ki, - időnként elfelejtem, hogy nem mindenki haladó szintű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!