Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Érdemes vírusirtót rakni Win...

Érdemes vírusirtót rakni Win 10-re?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy a Win 10-nek elég jó a vírusirtója és nem kell letölteni másik vírusirtót.

Másrészt, még nemigazán talált vírust a mostani vírusirtóm (AVG-t használok jelenleg). Szerintem feleslegesen van fent. Nem is nagyon szoktam letölteni netről semmit, csak biztonságos oldalakról. (nCore, googleDrive)

Szóval vírusirtót érdemes használni vagy nem?

Minden vírustól megvéd egy vírusirtó?

2017. szept. 17. 21:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Annyira jó hogy windows telepítése útán instant le is tiltottam.
2017. szept. 17. 22:52
 12/14 anonim ***** válasza:

A Microsoftnál senki sem tudja, hogy hol vannak rések, és támadási felületek, mint maga a Microsoft.

Ezen érdemes elmélázni !

2017. szept. 18. 06:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Túl kéne lépni már ezen az "ami Microsoft, az csak sz** lehet" mentalitáson. Már tíz éve is röhejes volt, manapság meg pláne az. Mint az apám, aki 30 éve mondogatja, hogy háromféle autót nem veszünk: Fiat, Ford, francia. Cseppet sem zavarják a megbízhatósági statisztikák, vagy hogy ő ötször többet kínlódik az új VW-jével, mint én a tíz éves Fordommal.
2017. szept. 18. 10:41
 14/14 Robivosi ***** válasza:
Igen, érdemes! Van aki mindent gyárt, mint a Microsoft... és van aki csak vírusirtót készít. Szerintem utóbbi jobb megoldás! A Defender jó alapnak, de tegyél mellé egy független vírusirtót is. Olyan meg nincs, hogy biztonságos oldal. A net tele van vírussal!!!
2017. szept. 18. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!