Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az uTorrentből hová tűnnek a...

Az uTorrentből hová tűnnek a letöltések?

Figyelt kérdés
Most esik meg másodjára, hogy a torrent programomból eltűnnek a letöltések még azelőtt, hogy sikerülne visszatöltenem. Mi lehet a gond?

2017. szept. 17. 16:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs véletlenül beállítva a kliensben a kész torrentek áthelyezése?
2017. szept. 17. 16:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem, megnéztem és sajnos nem ez a gond. Nem rötön elkészülés után tűnnek el, hanem csak úgy hirtelen. Volt ami már hetek óta ott volt, meg olyan is ami csak kb. 1 hete.. változó. De fogják magukat és eltűnnek..
2017. szept. 17. 17:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy az uTorrent frissíti önmagát a tudtod nélkül, és elvesznek az adatok... Ha lehet, kapcsold ki az auto frissítéseket, vagy töltsd le nCore-ről az uTorrent pro-t.
2017. szept. 17. 17:28
 4/10 A kérdező kommentje:

Ez jó ötlet!

Köszönöm szépen a gyors válaszokat! :)

2017. szept. 17. 17:45
 5/10 A kérdező kommentje:
Most meg frissen töltött film után azt írja "Hiba, állományok hiányoznak a feladatból. Ellenőrizd." Pedig minden ugyan ott van, lejött a film és nem kezdte el seedelni, hanem egyből hibaüzenet. Létezik, hogy közben a feltöltő törölte a filmet, és emiatt írja, hogy valami nem stimmel?
2017. szept. 17. 17:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor hibás a letöltés. Próbálj meg egy kényszerített ellenőrzést. Elvileg ha akkor hiányzó állományt talál, azt elkezdi letölteni.
2017. szept. 17. 18:15
 7/10 anonim ***** válasza:
A HDD milyen állapotban van? Csak úgy nem tünnek el adatok...
2017. szept. 17. 18:31
 8/10 A kérdező kommentje:

A kényszerítettet is próbáltam, és még mindig hibát ír.

Jó állapotú, 2 hónapja vettem a laptopot, remélem nem abban van a gond..

2017. szept. 18. 18:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Na jó. Elolvastam újra az összes eddigi infót. Pontosítsunk.

1. A torrent kliensed a uTorrent.

Hányas verzió? Be van rendesen állítva minden benne?

Ha nCore-os vagy, a Wikiben le vannak írva a beállítások.

Vagy a neten, itt: hátétépées://utorrent pont hu/ beallitasok

Pontról-pontra nézd át a kliens "Beállítások"-at és állíts be mindent.

Egyébként javaslom a qBittorrent használatát a uTorrent helyett. Majdnem tök ugyanaz, csak megbízhatóbb, stabilabb.

2. a ".torrent" fájlok tűnnek el a kliensből, vagy valamelyik meghajtódról? Vagy a már letöltött anyagok valamelyik meghajtódról?

3. Amelyikre az "állományok hiányoznak" hibajelzést kapod, az ugyanoda lett letöltve, ahonnan eltüntek az előzőekben említett fájlok?

2017. szept. 18. 19:07
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, újratelepítettem az uTorrentet és megoldódtak a problémák! :)
2017. nov. 12. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!