Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Steam piac jog eltűnik?

Steam piac jog eltűnik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval nem olyan régen megvettem a CS-t Steamen. Ugye ez azzal jár, hogy használhatom a piacot, csak el kell telnie 30 napnak. Azonban valahol azt olvastam (Steamen), hogy a piac használatához lennie kell az utóbbi 30 napban vásárlásom, amely nem öregebb 1 évnél. Ez azt jelenti, hogy 1 év után megint nem tudom majd használni a piacot, csak ha veszek valamit?

2017. szept. 17. 15:08
 1/9 A kérdező kommentje:

Itt van az oldal, ahol az egy éves dolgot olvastam:

[link]

2017. szept. 17. 15:12
 2/9 anonim ***** válasza:
A purchase history-ban benne van a piac használata is és az egyenlegfeltöltés is. Tehát minden vásárlás újraindítja az 1 évet.
2017. szept. 17. 15:15
 3/9 A kérdező kommentje:

Értem, köszi! :)

Mekkora egy kukiság ez :D Ez is arra megy ki, hogy a Volvo gazdagabb legyen :D Nemhogy inkább letöltendő VAC-ot készítenének...

2017. szept. 17. 15:19
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Nem mintha évi egy darab játék olyan megerőltető lenne...
2017. szept. 17. 16:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem írja elő hogy játékot kell venned, azt írja hogy legyen 1 éven belül vásárlásod. Tehát ha évente egyszer veszel egy 3 centes skint amiből 1 centet kap a Valve, azzal jól lehúztak téged...
2017. szept. 17. 16:27
 6/9 A kérdező kommentje:

4-es:

Tudod azt a pénzt tudom költeni értelmesebb dolgokra is :P

2017. szept. 18. 06:55
 7/9 A kérdező kommentje:
4-est leszámítva köszi a válaszokat! :)
2017. szept. 18. 06:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Akármilyen döbbenetes is, a Steam nem ingyenkonyha, a Valve pedig nem karitatív szervezet. Ők azt akarják, hogy költsél náluk pénzt, minél gyakrabban és többet. Ennél jobban nem is védhetnék a normális játékosokat, mert már egy egész minimális beugró is távol tartja az ingyenélőket, a trollokat, a hackereket és más csalókat.
2017. szept. 18. 10:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Mekkora lehúzás te jóég...

A Valve alkalmazottai biztosan ingyen dolgoznak, a több ezer szerver biztos ingyen van amit fennt tartanak, hogy van pofája évi 9 forintot elkérnie tőled a steamnek.

2017. szept. 19. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!