Delavega kérdése:
Cenovo mini pc bios upgrade, bios gondok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy cenovo mini pc boxom, kellene egy bios frissítés rá, vagy újra rakni ami jelenleg is van, mert valamit elbabráltam rajta, mert csak az androidot akarja futtatni, windowst nem, régen ment a windows is, nincs választási lehetőségem most a biosban, hogy melyikről bootoljon be a cucc, Ha valakinek van telepíthető biosa, vagy ötlete az segíthetne nekem, biosba be tudok lépni, de sokra nem megyek vele, a válaszokat előre is köszönöm2017. szept. 15. 11:55
1/2 anonim válasza:
Ha nem tudod alaphelyzetbe állítani a jelenlegi biost, mert ez kellene ahhoz, hogy helyrejöjjön, akkor inkább ne állj neki a frissítésnek
2/2 A kérdező kommentje:
Heló! A biosba be tudok lépni, tudom alaphelyzetbe állítani is, meg a bios rezet is megy, ennek ellenére valamiért csak androidot hajlandó futtatni, holott régen, ment a windows 10 is rá, most nem tudok screent mutatni, majd holnap, van egy beállítás lehetőség a biosban hogy androidot vagy windowst szeretnél használni, ott nálam csak az android látszik, le van tíltva az a rész, ha valaki tudna nekem egy biost adni erre, hogy újra flashelhessem, csináltam már bios frissítést másik gépen, tudom hogy hogyan kel, csak nincs meg a fájlom hozzá, a gép oldalán található egy microusb csatlakozó is, nem e azon keresztül kellene újra flashelni a biost esetleg?
2017. szept. 16. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!