Újratelepités és a Steam/Uplay/Origin játékok kapcsolata? (Bővebben lentebb)
Figyelt kérdés
Ha újra szeretném telepiteni a rendszeremet akkor elég megadnom a kliensprogramoknak a célmappát vagy újra kell telepitenem az összes eddigi játékot? A rendszer és a telepitett játékok külön HDD-n vannak (nem, nem külön patrición)2017. szept. 15. 08:27
1/2 anonim válasza:
Ma már nem szoktak erre kényesek lenni, elindulnak bárhonnan.
2/2 anonim válasza:
Ha ugyan az marad azok az alkatrészek maradnak,akkor simán menniük kéne!Nekem olyan volt 1 éve,hogy alaplapot cseréltem+win 10 installt és a steam/origin/gog-os játékok egy-egy hibaüzenettel kidobtak a játékból!Újraformáztam a merevlemezt,mert nekem is külön van az op meg a programok!(SSD-HDD) És azután minden rendbejött!Simán menni fog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!