Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha g2a-n veszem meg a cs:go-t,...

Ha g2a-n veszem meg a cs:go-t, akkor az be lesz számítva a steames 5€-ba?

Figyelt kérdés
Szóval, megvettem g2a-n a cs:go-t, de félek, hogy nem írja jóvá az 5€-t, és így nem tudom eladni sem a skinjeimet, meg venni sem tudok, sem cserélni! Ezért kéne help!

#Counter-Strike #CS:GO #eladás-vétel-csere
2017. szept. 13. 20:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem szamit bele. Ajandekkent kapod meg toluk.
2017. szept. 13. 20:53
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván nem, mivel szürkeimportból szerzett áru, örülj hogy nem bannolnak ki miatta.
2017. szept. 13. 21:18
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
#2: Ez egy hatalmas baromsag. Soha sehol senkit nem bannoltak es nem is fognak bannolni ilyen vasarlas miatt.
2017. szept. 13. 23:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem számít bele, tehát nem tudsz csoportot létrehozni, friend requestet küldeni stb..., azonban cserélni tudsz, ha a mobilos Steam Guard be van kapcsolva! ;)

A másodiknak ne higyj, mi ez a hülyeség XD G2A meg (az a szürkeforrás vagy hogy írta gondolom a feketepiac) a feketepiac... Sírok XD

2017. szept. 14. 06:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem az egész accountra gondoltam hanem az adott játékkulcsra, amivel így elveszíted az összes eddigi belefektetett időt.

De vegyétek csak továbbra is a lopott kulcsokat, csak aztán ne csodálkozzatok ha egy szép nap ez a kép mosolyog vissza rátok: [link]

2017. szept. 14. 09:43
 6/9 A kérdező kommentje:

Szóval, a csgos szarjaimat majd el tudom cserélni? Úgy tudom, van egy hónap biztonsági idő. Az itt is érvényes? Amúgy 2#, akitől vettem, egy 5* személy volt, 100 000 vásárlóval

...

2017. szept. 14. 18:12
 7/9 anonim ***** válasza:

#6: Ha semmit nem veszel a Steam Store-ban, akkor nem tudod eladni semmidet, baratoto sem jelolhetsz.

Probaido pedig nincs a G2A-n.

2017. szept. 14. 18:20
 8/9 A kérdező kommentje:
cserére gondoltam, nem eladásra
2017. szept. 14. 19:44
 9/9 anonim ***** válasza:
A Steam Mobile aktiválása után 15 napig nem cserélhetsz, utána mehet! :D
2017. szept. 16. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!