Snapchaten miért írja ki egy személynél képküldés vagy szöveges üzenet elküldése után azt, hogy pending?
Figyelt kérdés
Nem blokkolt az illető, mert ott van a friendseimnél.. de a pontszámait se látom.. és ha valamit küldök neki, azt irja ki hogy pending, tehát el sem küldtem... miért? Eddig minden jól ment..láttam a pontszámait is, és mikor küldtem neki valamit, akkor delivered-et irt ki..2017. szept. 13. 13:55
1/1 anonim válasza:
Sending.. az azt jelenti hogy nem olyan jo a neted, ezert meg kuldes folyamatban van, a delivered hogy elkuldted az opened hogy megnezte/elolvasta a received vagy mi mev hogy te megnezted hogy mit kuldott es meg nem kuldtel neki vissza(ilyenkor neki azt irja ki hogy opened)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!