Hogyan tudnám lementeni a telefonról a számítógépre az adataim? (összetett kicsit, többi lent)
Szia.
Próbálkozz valamilyen backup appal : [link]
Ezek általában google drivén tárolják a mentést, tehát onnan le tudod menteni a gépre az adatokat, de ha van a telóban micro sd kártya akkor oda is készithetsz mentést, amit szintén rá tudsz másolni a gépedre, ha mással nem hát valamilyen transzfer programmal : [link] (FTP szervert csinál a telefonból és a gépről egy FTP programmal lehet rácsatlakozni).
Sok sikert.
üdv.
Kedves Coopper!
Először is szeretném megköszönni a tanácsodat. A Wi-Fi-s módszerhez folyamodtam és ez beválni látszik, ugyanis sikeresen összekapcsoltam a laptopot és a telefont, igaz nem pont azzal a a programmal amit te mutattál, de ebből a segítségből legalább sikerült kiindulnom. Ha esetleg másnak is lenne hasonló problémája mint nekem, próbálja meg az AirDroid nevű alkalmazást. Könnyen kezelhető, gyors csatlakozás, csak kell csinálni egy felhasználói profilt és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!