Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Helyreállított Windows 10...

Helyreállított Windows 10 esetén törölhető-e a Windows. Old mappa?

Figyelt kérdés

Kiírthatatlan vírusok miatt kellett a Gépház/Helyreállítást alkalmaznom. Az művelet során létrejött egy Windows.old nevű mappa. Belenéztem és látom azokat a mappákat, amelyek a vírusokat tartalmazzák. Még véletlenül sem szeretném, ha valahogyan előbújnának ezek a kártevők, ezért ki szeretném törölni a mappát. Történhet valami a mappa törléssel vagy egyszerűen törölhető? Nem tudom, van-e benne olyan adat, amit még használ a rendszerem. (Remélem nem)

Még csak a Windows Defender van a gépemen, de már ki is írta, hogy kártevőt talált. :-)

2017. szept. 10. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:

A w.old mappa azért van hogy az adataid ne semmisüljenek meg és helyreállítható legyen.Amennyiben nincs szükséged semmilyen adatra törölheted.Ilyen mértékű vírusnál a helyreállítás nem szerencsés, tiszta telepítés ajánlott.

[link]

2017. szept. 10. 19:21
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ. Igazából letöltöttem a telepítő filet (Windows 8.1-et, mert azt jobban szerettem...) CD-re is kiírtam.

Szeretném még megkérdezni, hogy ugyanúgy a Gépház, helyreállítás-nál kezdem és a speciális újraindítást választom?

Mert akárhogy is próbáltam eddig, a Boot-ot nem találtam meg. (A gép induláskor már az összes F-es billentyűt kipróbáltam, de a boot-ba nem tudtam bejutni, hogy átállítsam a CD-ről bootolásra)

Biztosan sok buta kérdést teszek fel, de elég kezdő vagyok :-)

2017. szept. 10. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Del gombal próbálj a biosba menni.

Bár ha ennyire nem értel hozzá inkább kérj meg valakit.

2017. szept. 10. 20:16
 4/5 anonim ***** válasza:
A bootot lehet azért nem éred el, mert be van kapcsolva az "ultra gyors" boot, ami miatt nem is hozza be 1 pillanatra sem a boot képernyőt, ilyenkor húzd ki a számítógépet az áram alól, vedd ki az elemet az alaplapból és várj 1 percet, majd rakd vissza az elemet és visszakapcsolhatod a tápot is, ezután be kell jönnie valamelyik F vagy Del gombra.
2017. szept. 10. 20:21
 5/5 lali51 ***** válasza:
Ahogy írtad ,gépház,helyreállítás.
2017. szept. 11. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!