Dark Souls, Anor Londo BOSS?
SPOILER!
Képtelen vagyok megölni a helyi Boss-t! Az a két f+++fej egy perc alatt szétkapja szerencsétlen BOT Phantomot, és általában magam maradok vagy az egyik, vagy a másik felerősödött ellenféllel szembe. Képtelen vagyok kinyírni őket. Valami ötlet?
Ha tudsz egy keveset angolul ez biztosan segít
Hogs jutottál el odáig egyáltalán ha még az NPC summonnal se tudod megcsinálni...?
Próbálgasd továdd egyedül, ne támadj csak figyeld a mozdulataikat... Tudod az oszlopokat használni hogy elszeparáld őket. Ornsteint megölni előbb könnyebb. És kézzel irányítsd a kamerát, ne használd a tagret lockot.
Köszönöm a válaszokat, elfelejtettem megírni, hogy miután kiírtam 14 nappal később sikerült végre hajtanom egyedül.
Aki idetéved annak írom, hogy amit én is elfelejtettem erről a játékról pedig érdemes tudni:
A Dark Souls azon játékok keveséhez tartozik amik képesek érzelmileg és személyiséget befolyásolni! Emellett aki hajlamos rá megtanítja a játék arra a játékost, hogy nem kell 1000%-ban komolyan venni, hiszen a játék fő lényege a nyugalom. A legkeményebb résznél is elég volt egy parányit nyugodtnak lenni és már nem volt annyira túlzottan veszedelmes mint előző száz alkalommal. Persze ehhez az kell, hogy megtanuljuk a játék által kínált tér teljes egészét na meg, hogy ne feszüljünk rá, de ha mégis akkor engedjük el egy kis időre! Még egyszer köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!