Window phoneról váltok droidra (név szerint Nokia6) van-e olyan app amivel internet nélkül is működik a gps?
Figyelt kérdés
Wp-re ott volt a térképek alkalmazás ott Mo. Térkép letöltésével gyönyörűen navigált net nélkül. Nem tudom h droidon ez megoldható-e2017. szept. 10. 00:49
1/3 anonim válasza:
A GPS (Global Positioning System, globális helymeghatározó rendszer) az mindig működik netkapcsolat nélkül is, mert közvetlenül a műholdakról érkező jeleket fogja.
Amit te szeretnél, az egy olyan navigációs szoftver, ami nem igényel netkapcsolatot. Ilyen például az iGO, de a Google Mapsnek is van offline módja, le lehet tölteni a térképszelvényeket az általad választott területekről.
2/3 anonim válasza:
Miért ne oldható meg?
Here,Sygic,Waze,iGO.
3/3 anonim válasza:
Én a Here We Go-t szoktam használni, offline is lehet használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!