Mi tudok tenni ha kizártam magam egy mappából?
Van egy mappa de valahogy úgy beállítottam hogy nem tudok belelépni.
Rámegyek és azt irja hogy: Jelenleg nem rendelkezek elérési engedéllyel
Máskor is volt ilyen, rámentem jobb klikk, tulajdonságok és ott a biztonságnál kikapcsoltam a megtagadást
De most hiába megyek a biztonságba ott csak az van hogy olvasási engedély kell és ha beakarok lépni menjek a speciális gombra de ott meg nincs semmi
Ilyenkor mi van tudok valamit csinálni?
Bemész a speciális beállításokba, és megváltoztatod a
tulajdonost. Onnantól hozzáadhatod magad, és változtat-
hatod a beállításokat.
képeket meglehet nézni videokat már nem
ekkora egy szart mit kell itt endegély meg ilyen hülyeségek istenem
most már biztos hogy válot mac-re mert ez a winsows egy nagy szar
Aztán amikor engedélyt adsz magadnak, nem árt kipipálni a "alkalmazás a gyerekobjektumokra is" menüpontot.
Megsúgom, MAC-en ennél durvábban el tudod cseszni. Bár
a jogosultságokat állítgatni meg sem engedni alapból,
ezért hülyebiztos a rendszer :)
hiába az egész
1 mappán belül van több is egyikbe beenged meg is nyit mindent, a másikba már csak belépni tudok megnyitni semmit,a harmadikba beléphetek de csak a képeket lehet megnézni a videókat már nem, a negyedikbe már be sem tudok lépni
hiába nyitogatom a tulajdonságokat mindegyiknél az van hogy teljes hozzáférés,megcsináltam ami itt levolt írva de semmi nem változott több helyen be sem engedi pipálni azt a gyerek mappát meg nem is engedi szerkeszteni
ha enged is valamit állítani a biztonságnál akkor ha rámegyek az ok-ra és kijön hogy hiba és nincs jogosultságom
ha a saját gépemen 1 rendszergazda fiokkal is kitudja zárni magát az ember akkor már régen rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!