Hogyan lehet eltávolítani a zsarolóprogramot?
2-vel ezellőtti:
ha nem nyitsz meg semmi "youtube-PRO.apk.iso" fájlt és ilyeneket nem kapsz vírust
Az adataidnak lőttek, azt nem fogja semmi se visszahozni.
Én a helyedben leformáznám a francba az egészet és újraraknám a gépet.
Próbáld meg boot szintű víruskeresőkkel!
Elhangzott az avast. Boot szintű keresést kell vele indítani. Így a betöltés előtt már keresni fog a kereső.
Én nem szeretem, de ez a funkciója hasznos lehet.
A programoknak meg akkor annyi, ha azok törölve lettek, vagy formázva a lemez. A zsaroló programok nem arról szólnak, megsemmisít, hanem arról, hogy elrejt, majd fizetéskor visszaad.
"A programoknak meg akkor annyi, ha azok törölve lettek, vagy formázva a lemez. A zsaroló programok nem arról szólnak, megsemmisít, hanem arról, hogy elrejt, majd fizetéskor visszaad."
Irulok-pirulok, de így igaz, ez az ékes szavakkal megfogalmazott mondat egyszeriben lerántotta a leplet a pongyola hozzászólásom megtévesztő voltáról. Az adataid csak akkor mennek veszendőbe, ha határidőre nem fizeted be azt a mondjuk 600 dollárt, egyébként egész tűrhető esélyed van arra, hogy visszakapd őket. Kár is túldimenzionálni a dolgot, egyszerű pénzkérdésről van szó -- meg aztán, hogy a jó oldalát is lássuk, addig se fér hozzá más sem, ennél jobb titkosítás nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!