Van olyan oldal mint a Gyakorikérdések csak jobb?
Ami a Gyakorin jeleskedő trollok arányát illeti, finoman szólva is csúnyán mellélőttél. Egyáltalán nem jellemző a jelenlétük, és ha valamelyik kérdésnél nagyobb számban mutatkoznak, az általában olyan is. Ami pedig a magyar segítőkészséget illeti, hát arról is meglehetősen torz képet alkottál magadnak. Valószínűleg nem nagyon érted a válaszadók motivációját, ha ezt az oldalt holmi pontszerző játéknak képzeled, az meg egyenesen az intelligenciájuk lebecsülése, hogy dedós módszerekkel akarod kordában tartani őket.
Meg kell mondjam, én a kérdéseimre legtöbbször jó szándékú, használható, gyors válaszokat kaptam. Magam ugyan sajnálatosan hajlamos vagyok a beszólogatásra, de tisztességes kérdések esetén akár napokat is rászánok a válaszra vagy egyéb segítségre, és általában ezt tapasztaltam a kollégák részéről is.
Javaslom, hogy te is igyekezz minél több hasznos választ adni, eközben nagyobb tapasztalatot szerezhetsz arról az oldalról is. Biztos vagyok benne, hogy ez jelentősen árnyal majd a megítéléseden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!