The Crew vásárlással kapcsolatos dilemmák?
Sziasztok!
Ugye mikor ingyenes volt a The Crew: Wild Run egyből rávetettem magam és a mai napig folyamat játszok vele, viszont pár dolog ugye nem érhető el ebben a verzióban mint például a motor vagy rendőrautó, meg a drift, monster truck és dragster tuning lehetőség.
Szóval ezek miatt de leginkább a drift és a dragster miatt szeretném megvenni a kiegészítőt, viszont itt jön az, hogy nem tudom most melyiket is kell venni.
Mert ugye van a Season Pass, de annál nem találok leírást arra, hogy az utolsó 3 tuning lehetőséget is feloldaná, a Calling all Units DLC pedig ugye csak a rendőr autókra van.
Ezen a kettőn kívül csak autó csomagokat találtam csak meg magát a full játékot.
Továbbá most az is kérdéses, hogy ha meg is veszem bármelyik DLC-t hozzá, egyáltalán működni fog, megmaradnak a játékban elért eredményeim és megszerzett tárgyaim vagy most ez hogy van?
Valaki kérem szépen világosítson fel, mert akárhonnét akarok elindulni a következtetésben mindig valahol elakadok, hogy most az tényleg az lenne-e amit szeretnék.
Bár az is megfordult már bennem, hogy megveszem a teljes Ultimate packot, az pedig egy az egyben mindent tartalmaz, de hát mégiscsak pénztárca barátabb ha csak azt veszem meg amelyik tényleg kell is, és fölösleges dologra nem adok ki pénzt.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
THE CREW® CALLING ALL UNITS INCLUDES
- The full THE CREW® WILD RUN expansion
- A brand new Cops Vs Racers gameplay
- A retuned Police IA
- 12 new missions
- 10 extra levels, up to 60
- And of course a wide range of new vehicles
Ubisoft online shopjában meg is találod a választ.
Azt értem én is, de...
Tehát ha megveszem hozzá akkor a többi funkciót is feloldja a játékba ha jól értem, és mégse kell több mint 10 eurót "elcsesznem" hozzá.
Kösz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!