Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tud a Galaxy s6 om...

Miért nem tud a Galaxy s6 om csatlakozni a win10 el?

Figyelt kérdés

2017. aug. 29. 18:32
 1/4 anonim válasza:

Nekem is hasonló volt a bibi.

Először is ha radugod és van jelszót a telefonon akkor old fel.

A másik hogy Ez a gép/telefonod/ jobb kattintás és valamelyik lehetőségnek azt hiszem be lehet állítani hogy az adatokat át tud vinni.

Majd megnézem ha hazaengednek a kórházból

2017. aug. 31. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt S6-om egy ideig 7.0-val. Nekem jól működött minden, de persze én legfőképp airdroidot használtam. Az rendszertől függetlenül a helyi kapcsolaton helyi kapcsolati módban összeköti a 2 eszközt. Gépről web.airdroid.com címet kell megnyitni és a QR kódot amit ott kijelez telóval az airdroid alkalmazásból be kell olvastatni aztán sign in és kész. Sőt, sok esetben ez gyorsabb, mint az USB-s megoldás mivel (pl az én routerem) 7MB/s-al képes tölteni fel a gépemre illetve a telómra le. De, mint mondtam nálam USB-n keresztül is működött csak állítsd át akkor a kapcsolati módot telóról, úgy jó lesz.
2017. aug. 31. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Felül az értesítési sávnál tudod állítani a kapcsolati módot telón.
2017. aug. 31. 22:10
 4/4 Laskasiritő válasza:
Windows és android
2017. aug. 31. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!