Dll file-okat is frissít a windows update?
Figyelt kérdés
Hiányzik egy dll file és így nem indul el egy játékom a mount and blade le töltöttem de így sem jó.. és ugy hajlottam hogy ha frisitek az update-el akkor az tölt le dll file-okat is.. igaz ez vajon... vagy ha nem mit tegyek2017. aug. 29. 17:46
1/9 tabaki válasza:
A Windows a saját működéséhez szükséges fájlokat frissíti, nem a játékodhoz valókat. A dll-hibák általában azt jelzik, hogy valamelyik plusz programcsomag hiányzik a gépről. Egyébként meg nem darabszámra szokás mérni a dll-eket, hanem pontosan megnevezni, melyiket hiányolja a játék. Annak az alapján meg lehet mondani, melyik programcsomagot telepítsd.
2/9 A kérdező kommentje:
d3dx9_42.dll ezt kéri letöltöttem ezt a dll file-t de nem jó még mindig mit kéne letöltenem? Elöre is köszönöm a segítséget.. eddig nem volt ilyen gondom
2017. aug. 29. 21:33
3/9 tabaki válasza:
Én szóltam, hogy az egész programcsomagot kell telepíteni... Egy-egy árva dll letöltése általában csak arra jó, hogy eljuss a következő hasonló hibáig, amely egy másikat hiányol.
A programod a DirectX 9-et keresi, ez, ha minden igaz, innen tölthető le:
Mielőtt bármit telepítgetnél, olvasd el a rendszerigényt, hogy megfelelő-e a te Windowsodra. A kapcsolódó információk szerint nem tudod uninstallálni. Egyébként a helyedben még várnék egy kicsit, hátha nálamnál nagyobb tapasztalatú Windows-felhasználó is hozzászól.
4/9 A kérdező kommentje:
rendben van köszi
2017. aug. 30. 10:28
5/9 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a DirectX 9-et de nem jó még mindig ugyanazt a dll-t kéri :( Mit kell csinálnom? Win7 pro-m van
2017. aug. 30. 15:47
7/9 A kérdező kommentje:
jó mostmár köszi!!
2017. szept. 1. 00:12
8/9 A kérdező kommentje:
az kellett
2017. szept. 1. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!