Ti ha most vennétek egy zsír új pc-t vagy laptopot akkor windows 7-et vagy 10-et raknátok rá?
Figyelt kérdés
2017. aug. 29. 17:39
1/11 anonim válasza:
Ha a kettő közül kell választani, akkor 10-et.
4/11 anonim válasza:
A jol bevalt win7-esemet. Ami jol mukodik, annak nem latom ertelmet levaltani.
5/11 anonim válasza:
Igen ám. De ami még jobban működik arra érdemes váltani. Win10 mindenképp főleg ha zsír új hardverekről van szó.
6/11 anonim válasza:
Ha van driver akkor 7-et, ha nincs, akkor Mint-et.
7/11 anonim válasza:
A zsír új gépekre nem is igen lehet mást rakni, mint 10-et, mert a korábbiakhoz nincs driver.
8/11 anonim válasza:
Win 10.
Azért a két évvel ezelőtti megjelenése óta elég sokat fejlődött, nem értem, miért trendi még mindig savazni.
9/11 anonim válasza:
#7 nem feltétlen igaz. Az viszont totál igaz, hogy egyre több most és a jövőben még megjelenő proci mondja azt, hogy jól van, win10 only és cseszheted, nem fogod tudni használni csak win10-el :D
10/11 anonim válasza:
Egyébként igen. A win10 rengeteget fejlődött. Igencsak kiforrott 2015 óta. Én csak idén év eleje óta használom, de még én is vettem észre egy tucatnyi változást legalább év eleje óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!