Lemezhasználat 100%-on? Miért?
A gépem teljesen jól működött az utóbbi időkben. tegnap azonban az egyik pillanatról a másikra a lemezhasználat 100% lett és fagyott a gépem. Akármit csináltam nem ment lejjebb. Azóta általában mindig 100%, de van, hogy 0-1%, mint most is. Kiszámíthatatlanul váltakozik. Mitől lehet ez? Valami megoldás? Nem írok CD-t, vírusirtó nem dolgozik, hogy ezt csinálja. CCleanert lefuttattam már, Smart Defrag 4 töredezettségmentesítőt is, vírusirtót is és semmi. A gép adatai:
Megoldás?
Feladatkezelő, minden folyamat, és lemezhasználat szerint rakd sorba. Mit ír legfelül?
Gondolom amúgy windows 10 frissítést tölt le.
svchost.exe nincs véletlen a futó folyamatok között, mikor magas a lemezhasználat?
Amúgy a legegyszerűbb, mikor 100%-on van a lemezhasználat, akkor megnézed Task Manager-ben, mi okozza, és leírod a folyamat nevét ide. Akkor többet tudunk segíteni...
Nekem is ezt csinálta. Kicseréltem az alkatrészeket, amik nem függtek az alaplaptól.
Még mindig jelen volt a probléma. Úgyhogy maradt a CPU csere é voálá, jó lett.
R.I.P. AMD
Ez szokott még nagyon magadra felmenni, akár 30MB/s-re. De ezt csak most láttam legutóbb
Valószínűleg windows update lesz.
Lehet hogy most jön le neked a creator update.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!