Melyik pc-s képnézegetővel lehet tetszőleges fokban elforgatni a képeket?
Figyelt kérdés
Tehát nem 90 fokonként. És nem véglegesen.2017. aug. 25. 13:12
2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ de én olyat keresnék amivel sokkal felhasználóbarátabb ahol az elforgatás sem egy "művelet" amit a menüben vére lehet hajtani hanem mondjuk az egérrel lehet forgatni.
2017. aug. 25. 13:34
3/9 anonim válasza:
Ezt eddig csak a photoshop-ban láttam.
4/9 anonim válasza:
5/9 tabaki válasza:
@#3: „Ezt eddig csak a photoshop-ban láttam.”
Khm, talán nem nézted át elég tüzetesen a kínálatot... Ezt még a tűrhető képszerkesztők legalja, az ingyenes, 5 megás Phoxo is tudja.
@Kérdező: „És nem véglegesen.”
Fájl → Mentés másként...
6/9 anonim válasza:
Igaz. A FastStone prg-ban is van forgatás bármilyen szögben.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy lehet GIMP-ben is forgatni. De képnézegetőről kell nem képszerkesztő. Ami azt jelenti hogy megnyitok egy mappát, onnan egy képet és már tudom fogatni is. ÉS tudok váltani a képek között egy szimpla jobbra vagy balra gomb lenyomással. GIMP-pel ezt nem lehet.
2017. aug. 27. 22:40
8/9 A kérdező kommentje:
olyanra gondolok mint a picasa viewer nem pedig ilyen windos 95-ös cuccokra
2017. aug. 27. 22:47
9/9 tabaki válasza:
Mi tetszik? Hogy jön ide a Win95? Nem hiszem, hogy találnál olyan nézegetőt, amely ennek a funkciónak az azonnali használatára föl lenne készítve, annyira azért nem gyakori elvárás. Menüből kiválaszthatóként a fentieken kívül az IrfanView is tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!