Mi ennek a régi DOS-os játéknak a neve?
Egy ősrégi, 1988-1992 körüli DOS-os játékról van szó. Annyira emlékszem belőle, hogy volt egy kis figura, talán egy földönkívüli, aki az intróban leszállt egy bolygóra (talán a Földre, nem tudom) és a játék során vele kellett különböző színű és esetleg formájú gyémántokat, köveket ellődözni úgy, hogy a feje tetején voltak a kövek, a feje háromszög alakú volt, és a teteje volt az egyenes rész :D és azon voltak a kövek. Elég nehéz volt irányítani azt tudom, két billentyű kombinációjával kellett ellőni.
Már nem emlékszem pontosan, hogy hova és miért kellett lőni a köveket, de ilyen bubble shooterszerűség lehetett=egy adott színből x-et kellett összerakni egy helyre, hogy eltűnjenek? Passz.
Pár éve megtaláltam és le is töltöttem, de valahova eltűnt. A dosgamesarchive.com -on nincsen és már a legtöbb nagy DOS játékos oldalt is végigböngésztem, Google-ben kerestem, képeket is néztem, de nem találom. Kicsit sem rémlik a címe, de lehet ha látnám leírva eszembe jutna, hogy az az, de inkább képek alapján keresgélek.
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna nekem segíteni :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!