Gimp 2-ben hogyan tudom visszaállítani eredetire az eszközöket?
Tegnap véletlenül kiléptem belőle most meg így néz ki:
Az alsóket kis se tudom választan ahol a nyíl van.
Szerintem értelmetlen minden apró marhaság miatt újratelepíteni a programot, mellesleg a beállítások valószínűleg a telepítéstől függetlenül vannak tárolva. Persze nyilván azt is lehet törölni, de előbb próbálj mást.
Rejtély, hogy hogyan csináltad. Nekem több ablakos módban sikerült valami hasonlót produkálnom:
Fogd meg az Eszközbeállítások táblát a fejlécének kapcsolókat ábrázoló ikonjánál (!), és rakd ki az ablak mellé. Ekkor külön ablakban jelenik meg. Most megint fogd meg ugyanott, és tedd az előbbi ablak „Dokkolható párbeszédablakokat ejthet ide” feliratú területére. Kész.
Egyébként, ha tényleg jól láttam, és több ablakos módban használod a programot, javaslom, hogy válts át egyablakosra (Ablakok → Egyablakos mód), én legalábbis sokkal kényelmesebbnek találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!