Van olyan internetes program aminek végtelen a tárhelye?
Figyelt kérdés
Olyan programot keresek mint pl a google drive, de végtelen tárhellyel.
Van ilyen?
2017. aug. 21. 19:50
1/9 anonim válasza:
végtelen??? Minden adatot egy merevlemez tárol. És mivel véges számú tároló van a világon, nem létezhet ilyen.
2/9 anonim válasza:
A Google Drive nem program és nem létezik olyan, hogy végtelen tárhely.
4/9 anonim válasza:
Végtelen? Mivel ez nem létezik az informatikában így nem. Minden adat valamilyen változóban van eltárolva annak pedig kell hogy legyen egy kezdő- és végértéke. A végtelen nem szám, hanem egy fogalom.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a végtelent nyilván nem komolyan gondoltam, hanem pl 16 terára, az majdnem ugyan az
2017. aug. 21. 20:29
6/9 anonim válasza:
Oszt még is mennyit fizetnél a végtelen tárhelyért okoska???
Ja, gondolom ingyen is legyen. F_sza!!!
7/9 anonim válasza:
Azure. Ott kapsz amekkorát akarsz.
8/9 anonim válasza:
#5 16 Terán elég neheznen fér el 17 Tera, szóval még csak nem is hasonlít a végtelenre. :)
9/9 anonim válasza:
A Google fotóba töltesz, és beállítod a kiváló minőségűre akkor csökkenthetted a fájlok méretét, és korlátlan tárhelyet kapsz.
Én már sokat feltöltöttem és nem fogyott semmi a 15gb-ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!