Movie Maker elveszett fájl?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ma Movie Makerben egy teljes videót megszerkesztettünk, nagyon sok munka volt benne. Még egy utolsó fájlt szerettünk volna hozzáadni, de előtte az előző fájlt átneveztük és így elveszett az egész. Valahogy nem lehet visszaállítani? Nem gondoltuk, hogy az átnevezéssel is elveszik az egész. Előre is köszönjük a válaszokat!
2017. aug. 21. 13:00
1/5 tabaki válasza:
Nem értem a történetet, de mi van, ha visszanevezitek?
2/5 tabaki válasza:
Részletesebben is leírhatnád a helyzetet. A kérdés alapján úgy tűnik, egyelőre még csak a projektfájlt szerkesztitek, az pedig név alapján tartja számon a szükséges fájlokat, tehát érthető, hogy a megváltozott nevűt nem találja meg. Ettől függetlenül én azt várnám, hogy ilyen esetben kiírja, hogy „bocsi, nincs meg a kukac002.avi fájl”, vagy hasonlót, de a szerkesztés eleje megmarad. Ehhez képest az „és így elveszett az egész” fordulat eléggé váratlan csattanó. Nem ír semmiféle hibaüzenetet? Mi történik pontosan?
3/5 gábor69 válasza:
Én is jártam már így . Következő alkalommal azt csináltam , hogy manuálisan 1-2 percenként mentettem a projektet , szerkesztés közben . ( Jobb felső sarok , floppy ikonra kattintva ) . A másik dolog , hogy időnként hagytam végigjátszani a félig elkészült videót , hogy "betöltődjön " az ideiglenes memóriába a projekt fájljai . Remélem nem bonyolult amit mondtam , csak próbálok segíteni :)
4/5 gábor69 válasza:
Helyesbítek . Bal felső sarok ! Floppy ikon mentés .
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat! Már sikerült megoldani a problémát.
2017. aug. 25. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!