Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10 ltsb akad, darálja...

Windows 10 ltsb akad, darálja a vinyót. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Van egy 4. generációs i5-ös laptop-om, 4gb memóriával, geforce 840m-el 800gigás hdd-vel és azt csinálja az utóbbi időben, hogy valami darálja a rendzsert. Elmentem 3 hétre nyaralni, előtte semmi gond sem volt a géppel, majd a nyaralás után frissítettem az oprendszertől kezdve mindent és azóta időnként teljesen beakad a rendszer. A chrome-nál látszik ez egyértelműen, sokszor percekig darál csak a vinyó mire megnyit egy honlapot, de filmnézés közben is van, hogy beakad az egész. Csináltam töredezettségmentesítéstől kezdve rendszertisztítást, a chrome-ot újratettem, de még mindig fenáll a probléma és nem látom, hogy miért. Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond?

2017. aug. 21. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Kapott egy pofont a gép.. HDD bad sector... Tolj rá egy

teljes lemezellenőrzést szektorokkal együtt, el fog rajta

zümmögni egy pár órát, és onnantól elvileg jó lesz.

2017. aug. 21. 12:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Csináltam! Smart Defraggal, de a saját beépített töredezettségmentesítővel is. Semmi eredmény. Pedig két éjszaka ráment.
2017. aug. 21. 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Lemezellenőrzést csinálj! Az más, mint a törment.

Jobbkliikk a C-n/tulajdonságok/eszközök/ellenörzés

2017. aug. 21. 12:41
 4/5 anonim ***** válasza:
>ellenőrzés<
2017. aug. 21. 12:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Ok, kösz, ezt kipróbálom!
2017. aug. 21. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!