Hiányzó profil. Az firefox profil nem tölthető be. Hiányzik vagy nem elérhető el. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tegnap nem jött be, firefox mert ezt írta ki: Az firefox profil nem tölthető be. Utána néztem, mi lehet a probélma. Töröltem régi firefoxot és újra telepítettem. Most is azt írja ki: Hiányzó profil. Az firefox profil nem tölthető be. hiányzik vagy nem elérhető el. Vírus kereső program azt írja nincsen vírus a számítógépen. Mi lehet a probléma? Mit csináljak?2017. aug. 21. 09:04
1/2 CspCsj válasza:
Esetleg:
Start menü > Keresőmezőbe: %appdata% > klikk feljebb a találatoknál.
A megjelenő mappalistából töröld a "Mozilla" mappát (vagy csak nevezd át), így a legközelebbi Firefox indításkor létrejön egy új és üres profil.
(ha átnevezted, akkor a régi Mozilla mappából átmásolhatók mentett adatok)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2017. aug. 21. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!