Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért laggolhatnak a játékaim?

Miért laggolhatnak a játékaim?

Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra a laptopomon elkezdtek laggolni a játékok amik eddig tökéletesen futottak pl.: league of legends az ment 100 fps en most meg 30 felé nem is megy. Ha megnézem a feladatkezelőben a gépet apszulut nem is használják ki a játékok mert a proci kihasználtság max fel megy 30-40% ra de nem tovább. A ram pedig 10-20% ritkán 30-40% ra. Nem értem miért van ez a gép maga nem lassult be. Böngésző vagy alap progik nem laggolnak vagy hasonló. Vírusra gondoltam de mivel tegnap rakattam újra így az se jöhet számításba. Valami ötlet?
2017. aug. 19. 12:06
 1/2 anonim válasza:
Nézd meg, hogy az energiagazdálkodás kiegyensújozottra van-e rakva.. Nekem emiatt szaggatott pár játék. Ha energiatakarékos módban van akkor az csökkenti a rendszer teljesítményét! Úgy tudod elérni, hogy: Vezérlőpult->Rendszer és biztonság->Energiagazdálkodási lehetőségek. Egy próbát megér!
2017. aug. 19. 12:15
 2/2 A kérdező kommentje:
#1 reggel már próbáltam de nem jött be :/ azért köszi ^^
2017. aug. 19. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!