Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi a jó nektek a pokémon...

Mi a jó nektek a pokémon go-ban? Nem veszitek észre hogy totál palira vesznek milliókat?

Figyelt kérdés
Ugyan azt az állatkát szerzi meg több millio ember mègsem veszi èszre senki hogy pont ezèrt semmit nem èr az egèsz. Ez úgy van kitalálva hogy több száz állatkát kelljen beszerezned ráadásul egysuer nem is elèg hanem jó sokszor meg kell fogni mert kell a cukorkája , az minden pènzbe kerül az már mellèges mert aki ráfügg úgyis megveszi pl a táskában a helyet vagy akármit. Ès ha nem a játèkra költesz akkor arra hogy elutazz valahova (város, vagy szomszèdos ország) ès ott kapkodd el a kis lènyeket . De az egèsz szerintem egy nagy nulla , főleg amennyit használni tudod őket egy játèkban , a ráfordìtott idő ès energia függvènyèben abszolút nem èri meg főleg hogy jön egy játèkos akinek erősebb van ès csak annyit tesz vele higy a helyedre ülteti. Abszolút baromság ami úgy elvakìtja az embereket hogy aztán èszre sem veszik csak nyomkodják nyomkodják egyfolytában, mèg a telefonjuk is tönkre megy benne . Ès a legviccesebb az egèszben hogy senkit nem èrdekel hogy marika26393 nevű játèkosnak megvan az összes csillámlós pokemon vagy sem, mert ha neked megvan akkor azèrt ha meg nincs akkor azèrt nem èrdekel , ha megvan akkor azèrt csinálod hogy jobbat szerezz ha meg nincs akkor csak legyen valamilyen de utánna majd úgyis jobbat akarsz ès már belèd is van szugerálva hogy neked ez kell ès ettől èszre sem veszed hogy ez pont senkit nem fog èrdekelni hogy te most megszerezted vagy sem , milyen erős ès mennyi van belőle. Az emberek manapság evvel kompenzálnak valamait, azt a valamit ami nekik egy újdonságot ad arra az egy kèt másodpercre aztán megint újabb örömèrzetet kell adni az agynak hát fogsz újabb pokemont, ès előbb utóbb költesz is rá ami már tènyleg nagy hiba hiszen a pènzèrt ès nem a kèt szèp szemedèrt kèszitettèk ezt agybènìtó baromságot. Mire jó nektek mègis ez az egèsz ? Nem veszitek èszre hogy mi ez a folyamat amiko razt hiszitek ti csak játszotok egy játèkkal ? A niantic rabszolgáivá teszitek saját magatokat . Ha èn azt mondanám bárkinek hogy járkálj a városban ès adok cserèbe csillámlós figurákat a telefonodra akkor valoszinüleg mindenki kinevetne hogy ugyanmár , de titeket rászoktatott ez a rendszer ami direkt igy van megcsinálva ès magatoktól mentek, aztán ha azt mindanám vegyetek már egy nagyobb szatyrot tőlem hogy több figurát tudjatok megtartani abbol amit adok a járkálásotokèrt cserèbe ... Na az fix hogy ebben az esetben kinevetnètek higy ti felnőtt emberek vagytok milyen fizetsèg egy játèkfigura amit mèg csak meg sem lehet fogni. De ha pokemonrol van szó az más , mert az kell, azt meg kell szerezneket , mert mi is lesz akkor ha megsuerzitek ? Semmi .. a ti pènzeteket szerzik meg , ha más nem minimum is tudat alatt irányitanak majd evvel aztán bedobnak egy olyan szuper akciót ami kihagyhatatlan hiszen addig 1000 kilomètert sètálltál èrte akkor jó hogy most megveszed , pènz pènz ès ez a vège a pènz ès a sok buta ember aki megkajálta ezt a pokemon faxságot . Szeretnèm ha őszintèn leirnátok hogy ti ezt látjátok e mint problèma ès ha igen akkor hogyan , ja ès ha itt ez az anonim gyakorikèrdèsek izè akkor legalább itt ne hazudjatok már mègh magatoknak hazudtok is , persze ezèrt nem ti vagytok a hibásak ccsak simán lebènult az agyatok ettől a gagyi játèkprogramtól

2017. aug. 17. 18:11
 1/9 anonim ***** válasza:
72%

Én eddig nem vettem észre, de kösz, hogy leírtad!

(tl;dr)

2017. aug. 17. 18:13
 2/9 anonim ***** válasza:
7%
1 éve kelett volna kiírnod. A Pokémon GO már lejárt
2017. aug. 17. 18:29
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

Egy sikertelen PokemonGo -s felhasználó agymenését olvashattátok.

Ki próbáltam, kerek fél órát áldoztam rá az életeméből, kár volt.

2017. aug. 17. 18:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem abszolút rosszul látod ezt az egészet. Ha jól érzi magát az ember, az mitől átverés? Ettől játék, nem? A szórakozás miatt. Legalábbis én így gondolom. Másrészt amióta bejöttek a raid harcok (főleg a legendás pokémonok) azóta csapatjátékká forrta ki magát. Olyan embereket ismertem meg, akiket eddig még sose láttam. Én még sose költöttem a játékra, és nem is fogok. A játékbeli "coinokat" az edzőtermekben is megszerzem naponta, ezért nem kell valóságos pénzt ráköltenem. Bőven elég, amit a játék ad. Ettől függetlenül elértem a 32-es szintet, és majdnem teljes a pokédexem is. És ezt magam miatt csinálom, nem más miatt, vagy hogy menőzzek vele. Egy unaloműző játék, aminek köszönhetően adott esetben kimozdulsz a szobából a való világba, és adott esetben más embereket ismersz meg. (Vagy szimplán utazás közben elvagy vele.) A fizetés kérdéskörről meg annyit, hogy szinte az összes játékban (legyen az számítógépes FPS vagy MMORPG) adott ez az opció: Plusz előnyt vagy szolgáltatást kapsz valós pénzért. Ez nem csak a Pokémon GO-nál van így. Abban viszont egyetértek, hogy függőséget okozhat, mint minden játék.
2017. aug. 17. 18:36
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

"A Pokémon GO már lejárt"

Ez így kicsit erős. Nem járt le, továbbra is népszerű játék. Sokan abbahagyták, tény, de csak azok, akik a kezdetekben csak kíváncsiságból töltötték le, mert "trendi" volt, vagy alapból nem is szeretik a pokémont. A "trendi" manapság inkább a Fidget Spinner, de ettől függetlenül a Pokémon Go-val a mai napig is több millióan játszanak a világon.

2017. aug. 17. 18:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
jó lenne már egy dragonball-os játék ahol megkellene küzdened a másik droid felhasználóval és legalább kis utcai streetet is látna az ember. : D
2017. aug. 17. 19:40
 7/9 A kérdező kommentje:
😂 na az tènyleg jó lenne , ott vernè össze egymást a nyugatiban a sok kámeháme xD
2017. aug. 18. 07:05
 8/9 Krisipoke ***** válasza:
100%

Nagyjából elolvasgattam, de így sortörés, rendes írásjel-használat, meg miegymás nélkül nehéz munka volt.

Én csak azt nem értem, hogy miért kaptad fel ennyire a vizet. :D

Én is játszottam a játékkal egy ideig, és veterán Pokémon játékosként nem találtam kifejezetten mélynek vagy csiszoltnak, azért teljesen ártalmatlan móka.

Pontosan annyira nem jó semmire, mint akármelyik másik játék, film, irodalmi mű, stb. Az emberek azért játsszák, mert jól érzik magukat tőle, szórakoznak. És ha még közben haverokkal is találkoznak és tegyük fel a városligetben sétálgatnak a friss levegőn, akkor szerintem el lehet mondani, hogy sokkal károsabb/feleslegesebb játékokkal is találkoztunk már, sőt.

Az pedig, hogy "elveszik a pénzed", az senki máson nem múlik, csak rajtad. Eleve ez a free-to-play formula már évek óta elterjedt, és bár nem igazán értek vele egyet, szerintem nem baj, hogy játszhat egy játékkal az ember teljesen ingyen is, és ha úgy látja jónak, és eléggé élvezi a játékot, akkor vesz benne dolgokat, mert akkor majdnem ott vagyunk, mintha pénzért rendesen megvette volna a teljes játékot. Vagy aki összesen vásárol néha-néha 200 forintért dolgokat, az még sokkal olcsóbban is megúszta, mint egy teljes játék esetében, és támogatja egy olyan játéknak a készítőit, amit szeret.

Ugyanakkor úgy is lehet játszani az ilyen játékokat (ahogy én is szoktam), hogy szó szerint nulla forintot ölsz bele, és addig játszol, amíg ilyen módon még szórakoztat, vagy esetleg pont azt veszed kihívásnak, hogy pénz nélkül mennyire tudod felvenni a versenyt másokkal.

Persze létezik a másik véglet is, aki egész vagyonokat költ egy-egy ilyen játékra, de ez nagyon ritka, és ez már sokkal régebben is létezett. Nézzük csak meg azokat, akiknek többmilliós értékű Magic the Gathering kártyagyűjteménye van, vagy aki minden dugipénzét mondjuk az autója tuningolására költi. Ezek is mind olyanok, hogy senkit nem érdekel, csak a tulajdonost, meg egy-két hozzáértő megnézi magának, de ugyanez igaz a Pokémon GO-ra és minden más mikrotranzakciós játékra is.

2017. aug. 18. 20:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de te mit szívtál? Csak mert jobb lenne, ha leállnál vele, nem tesz jót az egészségednek.

De komolyan, az, hogy így kiakadj egy játékon, meg ilyeneket flashelj tőle, az több, mint beteges.

Csak nagyon halkan jegyzem meg, hogy a játék ingyenes. Igen, persze, ha akarod, fizethetsz is érte, de ez csak egy lehetőség, senki nem kötelez rá, és anélkül is játszható és élvezetes marad a játék.

"Ès ha nem a játèkra költesz akkor arra hogy elutazz valahova"

Szintén senki nem kötelez rá, hogy buszozz. Én például baromi jókat szoktam futni, persze, enélkül is a heti 30km-t mindig lefutottam, de ez a játék ad egy pluszt hozzá, arról nem is beszélve, hogy további mozgásra motivál. Ha úgy tetszik, egészségesebb életmódra ösztökél. Ez ugye olyan rohadt rossz, igaz? ;)

Ha meg mondjuk a szomszéd városba akarsz elmenni pokémont fogni, azt is lehet ám bringával, nem kell egyből buszra szállni. Csak túl kell lépni a lustaságon. ;)

Egyébként meg abban sincs semmi rossz, ha az ember csak úgy elutazik más városba. Persze, ha valaki azért utazik, hogy megnézzen egy középkategóriás focimeccset, vagy azért utazik át egy fél országot, hogy egy héten át félrészegen tuc-tuc zenére óbégasson, azzal ugye semmi baj nincs. Ha az ember azért költ százezreket, hogy egy hétig áztassa magát a tengervízben, az is teljesen oké. De ha kiad ötszáz forintot buszjegyre, mert ő pokémont akar fogdosni, akkor már agymosott h.lye az illető? Hogy is van ez? Arról már ne is beszéljünk, hogy egy hétvégi berúgás milyen költségekkel járhat, és még ártalmas is. Az ellen mégsem kelsz így ki magadból, igaz? ;)

"De az egèsz szerintem egy nagy nulla"

Szerinted az. De az ugye megvan, hogy nem körülötted forog a világ? Az emberek különbözőek. Nem mindenki olyan, mint te (szerencsére). Kinek ez tetszik, kinek az. Van, akit az köt le, hogy nézze, hogy 22 ember 90 percen át kerget egy labdát. Van, akit az, ha egész este nézheti a tévében, ahogy a svárcenegger halomra lövi az ellent. Sorolhatnám még. Van, akit ez köt le, van, akit az. Attól, mert valami személy szerint neked nem tetszik, attól az az elfoglaltság még nem lesz rosszabb a többinél.

"Ès a legviccesebb az egèszben hogy senkit nem èrdekel hogy marika26393 nevű játèkosnak megvan az összes csillámlós pokemon vagy sem"

Akkor mondd meg, hogy te milyen szabadidős tevékenységeket űzöl, amiben a fél világ azt lesi, hogy te mit értél el benne?

Tudod, ez nem erről szól. Ez - és normál esetben minden játék - arról szól, hogy az ember jól érezze magát, miközben játszik. Ha én a haverokkal elmegyek egyet focizni, azt se azért teszem, hogy utána a fél világ az én focitudásomat dicsőítse. Hanem hogy jól érezzem magam. És ez így van minden szabadidős tevékenységgel.

Az ehhez kapcsolódó, "Hihetetlen magazin" színvonalú következtetésedre meg csak annyit mondanék, hogy gondold át újra, kicsivel több logikával, és kevesebb áltudományos belemagyarázással.

"Nem veszitek èszre hogy mi ez a folyamat amiko razt hiszitek ti csak játszotok egy játèkkal ? A niantic rabszolgáivá teszitek saját magatokat ."

Mégis mivel? :D

Azzal, hogy szabad akaratomból, saját szórakozásomra játszok az általuk kifejlesztett játékkal? Nekem azért kicsit másabb fogalmaim vannak a rabszolgaságról. ;)

"ha más nem minimum is tudat alatt irányitanak majd evvel"

Ez kb. a chemtrail-HAARP-Hihetetlenmagazin színvonal megint. :D Vagy esetleg csak túl sok volt a kannás?

"ccsak simán lebènult az agyatok ettől a gagyi játèkprogramtól"

Drágám, ahogy látom, nem az én agyam bénult le. Egy éve játszok Ingressel, fél éve a Pokémon Go-val, és pont most lettem rendszergazdából szoftverfejlesztő. Biztos azért, mert lebénult az agyam, igaz? ;) Figyelj drágaság, szerintem ahelyett, hogy itt vezetnéd le az agyadat elöntő kakát, inkább fuss egy kört, és ha nem megy a Pokémon, ne erőltesd, csinálj olyasmit, amin nem húzod fel magad. A hiba ugyanis a te készülékedben van.

2017. szept. 9. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!