Counter Strike: hogy tudok használni ilyen cheat programokat? Pl wallhack ami érdekelne vagy bármi
Nekem csak nagyon kevés csit program működött, a proofens és a private cheat, a profens jó másik aimos ellen, van wh is, a private pedig észrevehetetlen, ha silent aimra kapcsolsz.
Bekapcsolod a csitet, utána indítod a CS-t és a játékban az INSERT billentyűvel nyitod meg a csit menüjét.
Egyszer összejöhetnénk pár embert megölni, ha már az is TILTOTT dolog?????
ma 20:27 írjam le még1x az apróbetűt,vagy elolvasod és megpróbálod értelmezni,felfogni azt...
első nem igazán vágom miről beszélsz, mondtam nem vagyok szakember :S gőzöm sincs mi az a wh vagy mi
"nem is akarok sokat csittelni"
Egy kicsit se "csittelj", az ilyenek miatt nem lehet normálisan játszani.
Nem tudok mondani, neked kell keresned.
Egy jó szerverkereső program a HLSW, ingyen leszedheted, és beállíthatod, hogy csak magyar szervereket keressen. Aztután próba-szerence alapon megkereshetnéd a neked legjobban tetszőt.
Ha ide most leírnák egy szervert, rá menne az összes cheater az oldalról. (vannak bőven, nem egy ilyen kérdést láttam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!