Excelben hogy lehet megoldani, hogy ne vegye képletnek?
Figyelt kérdés
Amire nekem kell az excel, abba nem tartozik bele a függvény, képlet, ilyesmik...
És muszáj lenne úgy írnom pár dolgot, hogy kötőjellel kezdődik, és tudom ha aposztrófot (') teszek elé, akkor nem veszi képletnek, de fontos lenne, hogy plusz karakter ne legyen benne.
Valahogy csak meglehet oldani, mivel a táblázatban, amit kaptam több ilyen cella is van, (pl. -1*#bge13).
és ennek az eleján nincs aposztróf, és az excel sem veszi képletnek, hanem általános cellának.
Köszönöm a jó válaszokat!
2017. aug. 15. 19:44
1/3 coopper válasza:
Szia.
Formázd "Szöveg"-re azokat a cellákat amikben ilyen speciális szöveget szeretnél használni.
Sok sikert.
üdv.
2/3 anonim válasza:
a képlet általában = jellel kezdődik, nem?
3/3 A kérdező kommentje:
Azzal, illevt kötőjellel, azaz mínusszal is kezdődhet.
Elsőnek nagyon szépen köszönöm, ez remek!
Ment a zöld kéz!
2017. aug. 15. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!