Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha lejár az ingyenes vírusirtó...

Ha lejár az ingyenes vírusirtóm, már nem véd a vírusok ellen?

Figyelt kérdés

2017. aug. 14. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik. Lehet, hogy csak nem frissíti az adatbázisást és magát a programot, de attól még ugyan úgy véd. Szerintem ma már a legtöbb ilyen.
2017. aug. 14. 18:48
 2/5 tabaki ***** válasza:
Az miért titok, hogy melyikről van szó? Egyébként meg szerintem vagy ingyenes, vagy lejár. Ha nem csak próbaváltozat volt, meg tudod hosszabbítani, mint pl. az Avast ingyenes változatát.
2017. aug. 14. 18:56
 3/5 A kérdező kommentje:
AVG-ről van szó.
2017. aug. 14. 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy érdekel-e egy jótanács, de ha Windows 10-ed van, akkor ne használj külön vírusírtót, mert tök fölöslegesen zabálja az erőforrásokat. A beépített Defender elég jó lett, talán még hatékonyabb is mint az AVG és társai, erőforrásfelhasználásban legalábbis mindenképpen.
2017. aug. 14. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:
A legjobb védelem a józan eszed: nem töltesz le minden sz**t, nem kattintasz rá minden sz**ra, nem telepítesz válogatás nélkül mindent, nem használsz kalózszoftvert, nem adod meg a személyes adataidat és jelszavaidat senkinek.
2017. aug. 14. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!