Nem rég vettünk egy CD-t és az van rá írva hogy: minimum win7, xp stb?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy win10-re rá megy a játék és fut is rajta vagy ki írja hogy erorr és hiányzik ez meg ez.2017. aug. 14. 16:36
2/5 P.O.C. válasza:
A minimumot ne keverd össze a maxiummal! Minimum XP és 7, vagyis korábbiak pl. Windows 2k, Me, 9x nem jöhetnek szóba, de az újabbak igen.
Persze ez nem garancia semmire, hiszen a Windows 10 számos régebbi szoftverrel nem kompatibilis, legyen az játék vagy felhasználó szoftver.
Jósok meg nem vagyunk, hogy előre meg tudjuk mondani.
A puding próbálja az evés, futtasd a telepítőt indítsd el a szoftvert és megtudod. Ha nem jön össze, még mindig ott a Google a megoldás megtalálására.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat am Steam-es CD csak korlátozott a net ezért nem akarom fölösbe le tölteni nagyon ezért érdekelt a válaszotok a heros3 és black ops van meg de nem merem fel tenni :D
2017. aug. 14. 17:23
4/5 P.O.C. válasza:
A Heroes III -at nem tudom, de a COD Black Ops biztos megy. Ajánlott olyan helyre vinni a géped, ahol van korlátlan net, ugyanis ha Steam rendszeren keresztül rakod fel, alapból a legfrissebb verzió megy fel, ami garancia a Windows 10 működésre.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítségedet nagyon sokat tudtál segíteni már csak arra lennék kívánics kb mekkora fálj a Black Ops kb mert 10GB netem van abbol már kb 4-5-öt felhasználtam és 6.dikán frissítik az ujjítás miadt már nem le lassítják ha elahsználom az adatomat hanem elveszik és volt netem nincs netem.
2017. aug. 14. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!